Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΜΕ: 'Δε θα γίνουμε θεατές στην εξαθλίωση μας'! Όλες/οι στο Συλλαλητήριο 21 Φλεβάρη στις 6.30μμ στην Ομόνοια

Το ΠΑΜΕ καλεί σε Συλλαλητήριο στις 21 Φλεβάρη στην Ομόνοια στις 6.30 μ.μ. (ακολουθεί η ανακοίνωση του). Πληροφορίες για τις κινητοποιήσεις και τους φορείς που συμμετέχουν όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σ'όλη την Ελλάδα δες εδώ. Για τις προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα στις 6 μ.μ. δες εδώ

'Εργαζόμενοι, εργαζόμενες,

Έχουμε πολύ πικρή πείρα από τις περίφημες διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η κυβέρνηση για την υπηρέτηση του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών οργανώσεων, των μονοπωλιακών ομίλων, ετοιμάζεται να σφίξει και άλλο τη θηλιά στο λαιμό της εργατικής λαϊκής οικογένειας. Για μας έχουν τους μισθούς των 200-300 ευρώ, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, τη ζωή με τα κακοπληρωμένα προγράμματα, τους συνεχείς κόφτες στις συντάξεις και στις ανάγκες μας. Για τους επιχειρηματικούς ομίλους ζεστό χρήμα με νέους νόμους, ένταξη σε χρηματοδοτικά πακέτα, νέες φοροαπαλλαγές.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο Πανελλαδικό Αγροτικό Συλλαλητήριο

φωτό: 902.gr
'Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Φλεβάρη στην Αθήνα, στις 13.30, στην πλατεία Βάθης, απευθύνει το ΠΑΜΕ. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Να συμμετάσχουν μαζικά στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο καλεί τα Σωματεία, τις Ενώσεις και τις Ομοσπονδίες των ΕΒΕ και η Γραμματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ.

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας με τους Συλλόγους και τις Ομάδες της ενώνει τη φωνή της με τους μικρομεσαίους αγρότες και καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

'Εργατιά, Αγροτιά Μια Φωνή και Μια Γροθιά':η ΟΓΕ στα Μπλόκα!

φωτό;902.gr μπλόκο Νίκαιας, ΟΓΕ, 5/2/2017
Χθες Κυριακή 5 Φλεβάρη 2017, η ΟΓΕ  με μέλη της από την Αττική, στην αντιπροσωπεία της οποίας συμμετείχε  και ο Σύλλογος Γυναικών Αργυρούπολης (ΟΓΕ), κίνησε για τα μπλόκα των δίκαιων αγώνων των μικρομεσαίων αγροτών, των αγωνιστών της γης, των αγωνιστών της ζωής στην ύπαιθρο χώρα που πλήττονται αυτοί και αυτές, δηλ .και οι γυναίκες αγρότισσες, από τις αντιλαϊκές πολιτικές του κουαρτέτου και της κυβερνώσας εξουσίας του.

φωτό fd:μπλόκο Νίκαιας, 5/2/2017 
Κινήσαμε νωρίς το πρωϊ από την Αθήνα για να φτάσουμε στο αγωνιστικό ραντεβού μας το μεσημέρι, στο ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, στο μπλόκο της μικρομεσαίας αγροτιάς που χρόνια τώρα υψώνει την αγωνιστική γροθιά του για τα συμφέροντα της αγροτιάς, για τα συμφέροντα τελικά όλων μας!

Στην ΝΙΚΑΙΑ, στη ΓΕΦΥΡΑ του αγώνα του συμβολικού αποκλεισμού, μιας ακόμα γέφυρας που κάποτε θα ενώσει όλες/όλους που αγωνίζονται για το δίκιο και όχι μόνο των αγροτών, προχωρήσαμε αγωνιστικά με τις σημαίες και τα συνθήματά μας, όπως 'Εργατιά-Αγροτιά Μια Φωνή και Μια  Γροθιά' και 'Αγρότισσα Γυναίκα η ΟΓΕ σε Καλεί, σου Κήρυξαν τον Πόλεμο Πολέμα τους και Εσύ'.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017