Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Κάτω τα Ξερά σας από τα Σπίτια μας! Κινητοποίηση της ΟΓΕ 19/11/2015

Η ΟΓΕ καλεί σε κινητοποίηση για να μην πέσει 'Κανένα Σπίτι σε Χέρια Τραπεζίτη', την Πέμπτη 19 Νοέμβρη και ώρα 11 π.μ. στο Υπουργείο Οικονομικών και στην Τράπεζα της Ελλάδας. Ο Σύλλογος Γυναικών Αργυρούπολης (ΟΓΕ) συμμετέχει στην κινητοποίηση. Ακολουθεί η ανακοίνωση.
'ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!!
Δε θα αφήσουμε καμιά γυναίκα, κανένα λαϊκό νοικοκυριό στα νύχια των τραπεζιτών! Υψώνουμε το δικό μας τείχος: της λαϊκής οργάνωσης και αλληλεγγύης. Και το νέο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μας βρει στο δρόμο του αγώνα, σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε γειτονιά ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, όχι μόνο στις 19 Νοέμβρη που ψηφίζεται στην ολομέλεια της Βουλής με τη διαδικασία του «κατεπείγοντος».
Μέσω των διατάξεών του θα σφίξει τη θηλιά των πλειστηριασμών γύρω από την πρώτη κατοικία των λαϊκών οικογενειών. Εντείνουν τους εκβιασμούς και τις απειλές απέναντι στα χρεωμένα λαϊκά νοικοκυριά. Θα μας αναγκάσουν να κόψουμε ακόμη και από το φαΐ το δικό μας και των παιδιών μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στις «υποχρεώσεις» απέναντι στις τράπεζες και τους μεγαλομετόχους τους. Αυτοί που ήδη έχουν ξεκινήσει να μας κόβουν το ρεύμα από τα σπίτια μας!
Αυτοί που αρπάζουν το φαΐ απ’ το τραπέζι, κηρύττουν τη λιτότητα.

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της σε όλη τη χώρα καλούν σε αγωνιστικό ξεσηκωμό τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών. Να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας!
φωτό αρχείου
Αυτές τις δύσκολες ώρες, η λαϊκή οικογένεια χρειάζεται ένα γερό αποκούμπι: ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, μέσα από τα εργατικά και συνταξιουχικά σωματεία, τους συλλόγους γυναικών της ΟΓΕ, τις επιτροπές ανέργων, τις επιτροπές και συλλόγους αυτοαπασχολούμενων. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΜΑΣ-ΟΓΕ, που δε παζαρεύει τα λαϊκά συμφέροντα και συγκρούεται με τα μονοπώλια, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις τους.
Σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά, όλες και όλοι σαν μια γροθιά να μην αφήσουμε κανένα λαϊκό σπίτι απροστάτευτο απέναντι στους πλειστηριασμούς, σε διακοπές ρεύματος, στις ελλείψεις σε γιατρούς, σε φάρμακα, σε φαγητό.
Έλα σε επαφή με την ΟΓΕ και τη Λαϊκή Επιτροπή στη γειτονιά σου.
ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 19/11/2015, 11πμ
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 18/11/2015
Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας
E-Mail: ogegr@otenet.gr / Site: http://www.oge.gr ' (Πηγή: ΟΓΕ, Σύλλογος Γυναικών Αργυρούπολης))

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.