Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, 23/1 και 26/1:'Πάρτε πίσω το νόμο-λαιμητόμο!'

«Πάρτε πίσω το νόμο-λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!» τονίζει το ΠΑΜΕ και διοργανώνει συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα το Σάββατο 23 Γενάρη. Στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια στις 11 το πρωϊ.

Παράλληλα καλεί σε μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία στις 4 Φλεβάρη, επισημαίνοντας: «Σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε κλάδο! Στους χώρους νεολαίας, στις πόλεις, στις γειτονιές! Οργανώνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με στόχο: Να μην περάσει το νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα!».

Το ΠΑΜΕ τονίζει ότι «η Ασφάλιση είναι δικαίωμα! Κοινωνική Ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!».

Για την Αθήνα οι προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί στις πλατείες Βάθης, Κάνιγγος, Εθνικής Αντίστασης, Καραϊσκάκη και στο Μοναστηράκι. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ) (Πηγή: 902.gr)

Τέλος, το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο Παναττικό  συλλαλητήριο την Τρίτη 26 Γενάρη, στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια, την ώρα που θα πραγματοποιείται η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή για το Ασφαλιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.