Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

'NATO KILLERS GO HOME'!

'Σε συμβολική ενέργεια ανάρτησης πανό μπροστά στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, προχώρησε σήμερα το πρωί το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, στέλνοντας αντιιμπεριαλιστικό - αντιπολεμικό μήνυμα στους λαούς. Η κίνηση αυτή έγινε μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη στο Νατοϊκό Στρατηγείο.

Μέλη σωματείων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου συγκεντρώθηκαν μπροστά στο χώρο του μνημείου, φωνάζοντας συνθήματα και ενημερώνοντας τους τουρίστες για την κινητοποίησή τους.

«Το Εργατικό Κέντρο, πιστό στον αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση και τους πολέμους δηλώνει παρόν στη μεγάλη διαδήλωση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του και κάνει γνωστό ότι έχει ναυλωθεί πούλμαν για τη συμμετοχή των εργαζομένων της περιοχής (τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 6984928944).

Στην ίδια ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εμπλέκει όλο και περισσότερο τη χώρα μας και το λαό μας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς με τη λεγόμενη "γεωστρατηγική αναβάθμιση" με σκοπό το άνοιγμα πεδίων
κερδοφορίας στα μονοπώλια, με τον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών, και δρόμων ενέργειας και εμπορίου. Ο άξονας Ελλάδας - Αιγύπτου - Ισραήλ - Κύπρου, η αναβάθμιση της βάσης της Σούδας, το κάλεσμα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με αφορμή τους πρόσφυγες, η παραχώρηση γης και όλων των διευκολύνσεων στους φονιάδες των λαών, καθώς και η συμμετοχή ελληνικών στρατευμάτων σε 13 σημεία του πλανήτη, δείχνουν ξεκάθαρα την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στους σχεδιασμούς που σκοπό έχουν την αναβάθμιση της αστικής τάξης και το καλύτερο πλασάρισμα στη μοιρασιά της λείας του πολέμου.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ανάπτυξη των κερδών των μονοπωλίων με την ψήφιση του 3ου και 4ου μνημονίου και μέτρα ενάντια στο λαό μέχρι το 2060. Παρόμοιες ενέργειες ακολουθούν και οι αστικές τάξεις γειτονικών χωρών όπως της Τουρκίας και της Αλβανίας. Όλοι τους χρησιμοποιούν τον εθνικισμό και τις θρησκείες για να φανατίζουν τους λαούς για να εξυπηρετήσουν τις επιδιώξεις τους. Σε όλα αυτά απαντάει η εργατική τάξη της χώρας μας και των γειτονικών κρατών στη μεγάλη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης όπου και θα συμμετέχουν συνδικαλιστές από τα Βαλκάνια, την Τουρκία και άλλες χώρες με σύνθημα «Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».(Πηγή:902.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.