Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Δ. Αττικής από Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης

ΚΑΛΕΣΜΑΓια συγκέντρωση υλικής βοήθειας στο δοκιμαζόμενο Λαό της Δυτικής Αττικής


Η Λαϊκή Επιτροπή  Ηλιούπολης, ανταποκρινόμενη στο πλατύ κάλεσμα Σωματείων και Φορέων της Δυτικής Αττικής, οργανώνει συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς.

Καταγγέλλουμε την παντελή έλλειψη έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, απ΄ όλες διαχρονικά τις κυβερνήσεις, την Περιφερειακή και την Τοπική Διοίκηση, που την πληρώνει ο Λαός με νεκρούς και καταστροφές στην περιουσία του.

Οι εγκληματικές ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την τραγική έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων και το σχεδιασμό των υποδομών με μοναδικό κριτήριο τα συμφέροντα  και τα κέρδη των εφοπλιστών, τραπεζιτών, βιομηχάνων, επιχειρηματικών ομίλων, κλπ με οποιοδήποτε κόστος.

Μπροστά στα κέρδη δεν υπολογίζουν τίποτα,ούτε τη ζωή του Λαού.

Καλούμε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας να παλέψουν για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής προστασίας.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και την ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ

Ταυτόχρονα σας καλούμε για άλλη μια φορά να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας μαζεύοντας συγκεκριμένα τρόφιμα, γάλατα, νερό, κουβέρτες, μπουφάν.

Τόπος συγκέντρωσης Στεφ. Σαράφη 40 καθημερινά από Δευτέρα 27 Νοέμβρη  έως και Παρασκευή 8 Δεκέμβρη εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
Πρωί: 10 πμ – 13 μμ,  Απόγευμα: 19 μμ – 21 μμ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΓ.ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.