Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στη Συμφωνία για τις Βάσεις: Όλοι/ες σήμερα στις 12 μ.μ.στο Σύνταγμα - Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!

'Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, η συγκέντρωση στο Σύνταγμα και στη συνέχεια η πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία από την Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις, την οποία συγκροτούν εργατικά συνδικάτα, η ΕΕΔΥΕ, Φοιτητικοί Σύλλογοι, η ΟΒΣΑ, η ΟΓΕ, η ΑΣΓΜΕ και το ΕΕΤΕ. Υπενθυμίζεται, ότι συνεχίζεται τόσο χειρόγραφα, όσο και ηλεκτρονικά, η συλλογή υπογραφών ενάντια στην ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις.

Στην κινητοποίηση καλούν η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας, η ΕΕΔΔΑ, η ΟΓΕ, το ΜΑΣ, η Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών,  η Κίνηση για την Εθνική Αμυνα, η ΟΒΣΑ, το ΠΑΜΕ, το ΕΕΤΕ,  ο ΣΦΕΑ 1967-1974, ναυτεργατικά σωματεία, η ΚΝΕ, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας, η ΠΟΔΝ,  Φοιτητικοί Σύλλογοι.'

Προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί, μισή ώρα νωρίτερα σε Παλιά Βουλή, Μοναστηράκι και Στύλους Ολυμπίου Διός (διαβάστε εδώ αναλυτικά).' (Πηγή:902.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.