Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Όλες/Όλοι σήμερα 30 Νοέμβρη στο συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό


Σήμερα 30 Νοέμβρη το συλλαλητήριο για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ που ταλανίζει ...

Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα γίνει στα Προπύλαια στις 10.30 π.μ. και στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 11 π.μ. ενώ συλλαλητήρια θα γίνουν σε όλη τη χώρα.

Για το συλλαλητήριο της Αθήνας έχουν οριστεί προσυγκεντρώσεις στις 9.45 π.μ., ενώ δρομολογούνται πούλμαν από διάφορες περιοχές.

«Το νέο Ασφαλιστικό που διαφημίζει η ΝΔ είναι παλιό, γνώριμο και δοκιμασμένο» σημειώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων και καλεί σε αγώνα μαζικό, οργανωμένο, για την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων των κυβερνήσεων και των τριών μνημονίων των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ.


Σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια καλεί το ΠΑΜΕ τονίζοντας ότι «το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά όλους. Από τους νέους εργαζόμενους ως τους συνταξιούχους. Το Ασφαλιστικό δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη. Αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την Υγεία - Πρόνοια, αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, τους αγρότες, τους επαγγελματίες ΕΒΕ, συνολικά όλο τον εργαζόμενο λαό».

Απόφαση συμμετοχής έχουν λάβει Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα.

Σε μαζική συμμετοχή καλούν η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, η Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών, η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.