Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Απαλλαγή Ανέργων από Δημοτικά Τέλη. Αίτημα στον Δήμο από Επιτροπή Ανέργων Αργυρούπολης-Ελληνικού

Η Επιτροπή Ανέργων Αργυρούπολης - Ελληνικού μαζί με την Επιτροπή Αγώνα Αργυρούπολης -Ελληνικού παραβρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης της 14ης Νοέμβρη 2012 όπου έκανε παρέμβαση στην αρχή της συνεδρίασης σχετικά με την απαλλαγή 100% όλων των ανέργων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, από την καταβολή των δημοτικών τελών.   Κατατέθηκε ΨΗΦΙΣΜΑ το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΑΓΩΝΑ  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ


Προς τον
Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο
Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης
Αργυρούπολη 14/11/2012

Θέμα: Απαλλαγή των ανέργων από την καταβολή των Δημοτικών Τελών


ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Επιτροπή Ανέργων της Επιτροπής Αγώνα Αργυρούπολης-Ελληνικού αιτείται και απαιτεί από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης την απαλλαγή όλων των κατηγοριών (επιδοτούμενων ή μη) Ανέργων από την καταβολή των δημοτικών τελών για όσο διάστημα διαρκεί η ανεργία και άνευ προϋποθέσεων.  

Ως γνωστόν, η  ανεργία μαστίζει σήμερα την Ελλάδα με επίσημο ποσοστό 25,1%.  Εφόσον ληφθεί υπόψη η τεράστια αύξηση του κόστους διαβίωσης, από τις τιμές των βασικών καταναλωτικών αγαθών,  έως και την υπέρογκη φορολογία, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη  να υποστηριχθούν οι άνεργοι του Δήμου μας, ως ελάχιστο, με την απαλλαγή τους 100% από την καταβολή των δημοτικών τελών.

Για τους λόγους αυτούς ζητούμε να κάνετε άμεσα δεκτό το αίτημά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.