Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Π.Α.ΜΕ & Ομοσπονδίες: 31/7 Εκδήλωση Αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης

από πρόσφατη κινητοποίηση για την σφαγή στην Γάζα, Πηγή:902.gr
Σήμερα Πέμπτη 31 Ιούλη 2014 στις 7μμ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) «Εύα Χριστοδούλου» στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω (Δίπλα στον ΟΑΕΔ, Σίφνου και Σουλίου) η εκδήλωση Αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης από το ΠΑΜΕ και Ομοσπονδίες.  (Η πρόσβαση στο χώρο μπορεί να γίνει με το Μετρό στη στάση Αιγάλεω η Αγία Μαρίνα).  Ακολουθεί η ανακοίνωση του Π.Α.ΜΕ:

'Το ΠΑΜΕ και οι Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Κλωστοϋφαντουργών, Φαρμάκου, Τύπου και Χάρτου, δίνουν συνέχεια στις αγωνιστικές εκδηλώσεις αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης.

Είναι ανάγκη να δυναμώνει καθημερινά η αλληλεγγύη, η πάλη για να σταματήσει η αιματοχυσία, η κατοχή, να δυναμώσει το κύμα καταδίκης της εγκληματικής επίθεσης του κράτους του Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού.

Να σταματήσει ο εποικισμός, για να υπάρξει ένα ανεξάρτητο, πραγματικό παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική. Ιερουσαλήμ.

Να αποκαλυφθούν στα μάτια της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων οι ευθύνες των ΗΠΑ, που με κάθε τρόπο στηρίζουν το Ισραήλ, αλλά και της ΕΕ η οποία κρατάει “ίσες αποστάσεις” ανάμεσα στο θύτη και το θύμα και ταυτόχρονα έχει στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ. Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας του Ισραήλ με την Ελλάδα.

Οι χιλιάδες ξεσπιτωμένοι και τραυματίες μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά χρειάζονται επειγόντως φάρμακα. Η εργατική τάξη πρέπει να δείξει για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη της. Χρειάζεται να συγκεντρωθούν χρήματα για αγορά φαρμάκων που θα αποσταλούν στη ΓΆΖΑ.

Γι’ αυτό το ΠΑΜΕ και οι παραπάνω Ομοσπονδίες καλούν τα συνδικάτα τους μαζικούς φορείς, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, τα λαϊκά στρώματα, να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 31 Ιούλη 2014 στις 7μμ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) «Εύα Χριστοδούλου» στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω (Δίπλα στον ΟΑΕΔ Σ, Σίφνου και Σουλίου). (Η πρόσβαση στο χώρο μπορεί να γίνει με το Μετρό στη στάση Αιγάλεω η Αγία Μαρίνα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από εκπρόσωπο της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών, από εκπρόσωπο των Ομοσπονδιών και ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ομάδων από τα συνδικάτα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 7ΜΜ ΣΤΟ ΔΑΚ ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.' (Πηγή: Π.Α.ΜΕ)

Τα Τραγούδια για τα νεκρά παιδιά (Kindertotenlieder) του Friedrich Rückert (1788-1866)  σε μελοποίηση του  Gustav Mahler (1860-1911) αφιερώνονται στα νεκρά παιδιά της Γάζας...  ...τα ακτινοβόλα μάτια τους είναι πια αστέρια στον ουρανό....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.