Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκέντρωση στο Υπ. Μεταφορών 23/9 για φτηνές-δωρεάν μετακινήσεις με ΜΜΜ

από παλαιότερη κινητοποίηση
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που προτάθηκαν από το ΠΑΜΕ στο πλαίσιο του δίμηνου δράσης, με αποκορύφωμα το συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη, η  Γραμματεία Μεταφορών του ΠΑΜΕ  σε συνεργασία  με τα συνδικάτα, επιτροπές ανέργων,  συνταξιουχικές οργανώσεων, και φορείς της νεολαίας, καλεί σε συγκέντρωση στο Υπουργείο Μεταφορών την Τρίτη 23 Σεπτέμβρη στις 11 π.μ.
Κύρια αιτήματα είναι η μείωση κατά 50% των εισιτηρίων και η δωρεάν μετακίνηση για τους ανέργους με την κάρτα ανεργίας και το πάσο για μαθητές και φοιτητές. Επιπρόσθετα οι Επιτροπές Αμαξοστασίων του ΠΑΜΕ στις αστικές συγκοινωνίες απαιτούν έκτακτη κρατική επιχορήγηση για την επισκευή των παροπλισμένων οχημάτων και  πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με πλήρη δικαιώματα.
Στην παρέμβαση συμμετέχει δυναμικά και η Επιτροπή Ανέργων του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας  (δες παρακάτω ανακοίνωσή της και φωτό από πρόσφατη κινητοποίηση ενημέρωσης).

Να είμαστε όλες/όλοι εκεί και από τις Επιτροπές Αγώνα/Λαϊκές Επιτροπές γιατί ήρθε η ώρα να ακουστεί δυνατά η φωνή μας...
ενημέρωση  Επιτροπής Ανέργων Σ.Ι.Υ., για παρέμβαση Υπ.Μεταφορών, ΟΑΕΔ, Χαυτεία, 19/9/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.