Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Παναττική συγκέντρωση συνταξιουχικών οργανώσεων στις 2/10/2014

από παλαιότερη κινητοποίηση των συνταξιούχων
Σε Παναττική συγκέντρωση την Πέμπτη 2 Οκτώβρη, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, καλούν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΤΑΕ ΟΑΕΕ. Στη συγκέντρωση καλεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ - Τραπεζών. Θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι συνταξιούχοι, όπως λένε στην ανακοίνωσή τους,  θα εκφράσουν μαζικά την αντίθεση και την έντονη διαμαρτυρία τους στον πρωθυπουργό που, παρά την υπόσχεση για δεύτερη φορά να δώσει γραπτή απάντηση και λύση στα αιτήματά τους, συνεχίζει τον εμπαιγμό απέναντι στα 3 εκατομμύρια των συνταξιούχων.
Στο πλευρό των συνταξιούχων βρίσκεται και η ΟΓΕ η οποία καλεί με Δελτίο Τύπου (26/9/2014) 'τις γυναίκες να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο των συνταξιούχων την Πέμπτη 2 Οκτώβρη, στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος. Οι γυναίκες συνταξιούχοι, αλλά και οι εργαζόμενες, οι άνεργες και οι νέες γυναίκες απαιτούμε μαζί με τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις την αποκατάσταση όλων των περικοπών, την άμεση επαναφορά δώρων και επιδόματος αδείας. Διεκδικούμε τα όρια ηλικίας για τη συνταξιοδότηση να μην ξεπερνούν τα 55 χρόνια για τις γυναίκες και τα 60 για τους άνδρες, τα 50 και 55 αντίστοιχα για τους εργαζόμενους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά. Παλεύουμε για σύγχρονα κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, για ένα ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας.'
Ακολουθεί το κάλεσμα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.