Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Νέα κινητοποίηση των Συνταξιούχων, 18/12/2014

'Νέα κινητοποίηση διοργανώνουν αύριο Πέμπτη 18 Δεκέμβρη στις 10 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, οι Συνεργαζόμενες συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΣΕ - OAEE - ΝΑΤ - ΤΑΕ - ΟΑΕΕ - ΟΤΑ.
από την κινητοποίηση των συνταξιουχικών οργανώσεων, Αθήνα, 10/12/2014
Σε ανακοίνωσή τους μετά την πετυχημένη κινητοποίηση στις 10 Δεκέμβρη έξω από το υπουργείο Οικονομικών, μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Ο αγώνας δεν σταματάει εδώ. Οι συνταξιούχοι παρά τα ηλικιακά τους προβλήματα, ξεδιπλώνουν παραπέρα τον αγώνα τους και δεν κατεβάζουν τον πήχη των αιτημάτων τους, με επόμενο ραντεβού στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στις 18 Δεκέμβρη στις 10 π.μ., και πορεία στο υπουργείο Εργασίας για τα αιτήματα που παλεύουμε, με απαίτηση να συναντηθούμε με τον υπουργό, που 8 μήνες αρνείται να δεχτεί αντιπροσωπεία μας.

Καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν για άλλη μια φορά το αγωνιστικό "παρών", και σ' αυτή την αγωνιστική εκδήλωση ενάντια στις πολιτικές κυβέρνησης - Ευρωπαϊκής Ένωσης - κεφαλαίου, που μας πετούν στον Καιάδα της φτώχειας. Δεν θα ζήσουμε με ψίχουλα».


Κάλεσμα συμμετοχής από το ΠΑΜΕ και την ΟΓΕ

«Το ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, αύριο Πέμπτη 18 Δεκέμβρη έξω από το υπουργείο Εργασίας, στη νέα αγωνιστική κινητοποίηση που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, για να απαιτήσουν την αναπλήρωση των απωλειών, και να μην περάσουν τα νέα πακέτα αντιασφαλιστικών μέτρων».

Η ΟΓΕ σε ανακοίνωσή της «καλεί τους συλλόγους και τις ομάδες της στην Αττική, τις εργαζόμενες και τις άνεργες γυναίκες, να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, έξω από το υπουργείο Εργασίας. Μαζί με τους συνταξιούχους διεκδικούμε την αποκατάσταση των απωλειών, και παλεύουμε ενάντια στη νέα επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση».(Πηγή:902.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.