Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΠΑΜΕ: Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Εργασίας, 5 Αυγούστου, 10 π.μ.

'Σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας ενάντια στη νέα αντεργατική επίθεση που προετοιμάζουν κυβέρνηση - ΕΕ καλεί το ΠΑΜΕ την Τετάρτη 5 Αυγούστου, με συγκέντρωση στις 10 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος

Το ΠΑΜΕ τονίζει:

«Κυβέρνηση και ΕΕ, υλοποιώντας τις απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου, προετοιμάζουν νέα επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, στις συντάξεις. Χτύπημα των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και του δικαιώματος στην απεργία με νέο συνδικαλιστικό νόμο, την απελευθέρωση των απολύσεων, τη μείωση ακόμη περισσότερο του κατώτερου μισθού.
Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι βιώνουν μια ανηλεή επίθεση. Ειδικά τους τελευταίους μήνες, οι χώροι δουλειάς έχουν μετατραπεί κυριολεκτικά σε κάτεργα με καθημερινές απολύσεις και μειώσεις μισθών. Η εργοδοτική τρομοκρατία και οι συνδικαλιστικές διώξεις, με την κάλυψη της κυβέρνησης και της αντεργατικής νομοθεσίας, έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Το μεγάλο κεφάλαιο πλουτίζει από το μέχρι θανάτου ξεζούμισμα των εργαζομένων και οι εργαζόμενοι έχουν να πληρωθούν μήνες.
Απέναντι σε αυτή την κατάσταση το ταξικό εργατικό κίνημα καλεί σε αγωνιστική απάντηση».' (Πηγή:902.gr)   
Για τις τελευταίες ανατροπές στα εργασιακά και το ασφαλιστικό διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.