Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Απεργία στο Εμπόριο 16/7 για την Κυριακάτικη Αργία

'Στις 12 μ. στο Μοναστηράκι η απεργιακή συγκέντρωση στην Αττική 

Σε εγρήγορση μέχρι την τελευταία στιγμή βρίσκονται οι ταξικές δυνάμεις στο χώρο του Εμπορίου, μπροστά στην κρίσιμη απεργιακή μάχη που δίνουν αύριο, ώστε «Κανένας εμποροϋπάλληλος να μην πάει για δουλειά, να μην ανοίξει κανένα κατάστημα!».
Απέναντι στην κυβέρνηση και τους επιχειρηματικούς ομίλους, οι οποίοι προχωρούν αποφασιστικά στο παραπέρα ξήλωμα της Κυριακής αργίας, βάζοντας σε εφαρμογή τον πρόσφατο νόμο του 4ου μνημονίου για το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές από Μάη μέχρι και Οκτώβρη σε περιοχές που χαρακτηρίζονται «τουριστικές», τα επιχειρησιακά και κλαδικά συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, οι σύλλογοι και ενώσεις αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΕΒΕ, δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της αυριανής πανελλαδικής 24ωρης απεργίας στο Εμπόριο, διεκδικώντας νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας.
Στην Αττική, η αυριανή απεργιακή συγκέντρωση έχει οριστεί στο Μοναστηράκι, στις 12 το μεσημέρι. Στη συγκέντρωση καλούν ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, μαζί με Ενώσεις Αυτοαπασχολουμένων, Επαγγελματιών και Εμπόρων, καθώς και ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά.' (Πηγή:ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.