Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα για Λαϊκή Συνέλευση (25/9/2013) από την Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το κάλεσμα για Λαϊκή Συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής Ηλιούπολης που θα γίνει την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη στο Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης στις 7:30 μ.μ. Η Επιτροπή  καλεί επίσης σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 11.00 το πρωί, στην Ομόνοια
Στ. Σαράφη 40 Ηλιούπολη τηλ-φαξ. 210 9711367 e-mail: leilioupolis@yahoo.gr
ΚΑΛΕΣΜΑ για ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τους ανέργους τους σπουδαστές, να πάρουν μέρος στη Λαϊκή Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη στο μουσείο της Εθνικής Αντίστασης στις 7:30 μ.μ.
Σε καλούμε για να οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια στην κόλαση που μας φέρνουν κυβέρνηση, Τρόικα, μονοπωλιακοί όμιλοι. Η συζήτηση που γίνεται αυτές τις μέρες για το πρωτογενές πλεόνασμα ή για το κούρεμα του χρέους δε σε αφορά. Μην ξεγελιέσαι, μην πιστεύεις σε παραμύθια. Τα δίνουν όλα για την κερδοφορία των μονοπωλίων, στραγγίζουν το λαό, σφίγγουν ακόμα περισσότερο τη μέγγενη της εκμετάλλευσης! Αν δε συναντήσουν εμπόδια θα προχωρήσουν ακάθεκτοι στην υλοποίηση του σχεδιασμού τους.
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή! Μόνο με αγώνα, με οργάνωση, με μαζικότητα, με αντοχή, με συνέχεια, μπορούμε να απαντήσουμε. Δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα τη δύναμή μας.
Αν δεν τους σταματήσουμε, θα μας γονατίσουν!
Να δοκιμάσουμε τώρα τη δύναμή μας
Ακολουθούν νέα άγρια μέτρα σε όλα τα επίπεδα που θα πατήσουν πάνω στα προηγούμενα. Ό,τι μέτρα φρενάρονται από τους αγώνες σε προηγουμένους γύρους έρχονται σε επόμενους, πιο επιθετικά. Το χτύπημα των συλλογικών συμβάσεων, ο πολλαπλασιασμός των ατομικών συμβάσεων είναι το εργαλείο για να πετύχουν πιο εύκολα τις επιδιώξεις τους. H επίθεση που κάνουν δεν έχει τέλος!
Μπορούμε να τους σταματήσουμε
Στις 5 Οκτώβρη, στα συλλαλητήρια που αποφάσισε η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ, μπορούμε να κάνουμε το πρώτο βήμα βουλιάζοντας δρόμους και πλατείες. Τα συλλαλητήρια στις 5 Οκτώβρη μπορούν να αποτελέσουν σταθμό για την κλιμάκωση των αγώνων. H πίεση που ασκούν οι κινητοποιήσεις, οι απεργίες, η δύναμη της αντίστασης και των αγώνων ανησυχεί το κράτος των μονοπωλίων, τα κόμματά του. Αυτό που χαρακτήριζε πάντα τις νικηφόρες μάχες δεν ήταν μόνο η μορφή ή η διάρκεια των αγώνων. Η μαζικότητα των διαδηλώσεων σε κάθε πόλη, η οργάνωση των εργατών, η αποφασιστικότητα, η αντοχή, η πίστη στο δίκιο, η συμμαχία, ειναι αυτά που κρίνουν τις μάχες.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 11:00 πμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.