Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η ΟΓΕ για την τραγωδία στο Ελληνικό


Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, της οποίας μέλος είναι και ο Σύλλογος Γυναικών Αργυρούπολης (ΟΓΕ),  εξέδωσε ανακοίνωση για το δυστύχημα που συνέβη  σε λούνα παρκ στο Ελληνικό  την Κυριακή 29 Απρίλη με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.  Ένα δυστύχημα που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι όταν το κέρδος είναι το πρωταρχικό μέλημα η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμιά αξία.  Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΓΕ:
«Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του 13χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στην περιοχή του Ελληνικού. Στέλνει παράλληλα τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση στην 9χρονη αδελφή του που τραυματίστηκε σοβαρά.

Το συγκεκριμένο δυστύχημα αναδεικνύει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο το ποια είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής που εφαρμόζεται και από τους δήμους, όπως αυτός του Ελληνικού - Αργυρούπολης, που όχι μόνο δεν μεριμνά για τη λειτουργία δημόσιων και δωρεάν υποδομών για την ψυχαγωγία, την άθληση και τη διασκέδαση των παιδιών και των οικογενειών τους, αλλά αντίθετα παραδίδει και αυτόν τον τομέα στους ιδιώτες, που φυσικά επιδιώκουν το μέγιστο κέρδος εις βάρος της ασφάλειας ακόμα και της ανθρώπινης ζωής.

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της ΟΓΕ θα συνεχίσουν και θα πληθύνουν τις πρωτοβουλίες τους, διεκδικώντας δημόσιους και δωρεάν χώρους, ασφαλείς, κατάλληλους, προσβάσιμους στις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους». (Πηγή: 902.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.