Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ημερίδα της ΟΓΕ για την Υγεία στο Αρεταίεο Νοσοκομείο 10/12/2014

«Ημερίδα με θέμα «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και Γυναίκες» οργανώνει σήμερα Τετάρτη η ΟΓΕ, στο «Μαγγίνειον» αμφιθέατρο του Αρεταίειου νοσοκομείου (στάση Μέγαρο Μουσικής, είσοδος από Μιχαλακοπούλου). Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. (προσέλευση 4.30 μ.μ.).

Με την πρωτοβουλία αυτή, η ΟΓΕ κορυφώνει την καμπάνια που σχεδίασαν και υλοποίησαν οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της, με επίκεντρο την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, με εξορμήσεις, συσκέψεις, εκδηλώσεις, αλλά και κινητοποιήσεις με σχετικά αιτήματα και διεκδικήσεις.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

5 μ.μ. Εισήγηση από την πρόεδρο της ΟΓΕ, Μαιρήνη Στεφανίδη.

5.30 μ.μ. Χαιρετισμοί από ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ και ΜΑΣ.

5.45 μ.μ. Προληπτική Φροντίδα για την Υγεία των γυναικών - Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας από το Κέντρο Υγείας - Νοσηλεία στο Σπίτι, Μαριάνθη Αλειφεροπούλου - Χαλβατζή, Αντιπρόεδρος της ΟΓΕ, Βιοπαθολόγος PhD.

6 μ.μ. Οικογενειακός Προγραμματισμός, Προγεννητικός Έλεγχος, Αντισύλληψη, Αμβλώσεις, Τοκετός - Κέντρο Μάνας και Παιδιού, Ζώγια Θεοδωρίκα - Χουλιάρα, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος PhD.

6.15 μ.μ. Ερωτήσεις - Παρεμβάσεις.

6.55 μ.μ. Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή - Κρυοσυντήρηση, Φρόσω Κεσοπούλου, Βιολόγος - Κλινικός Εμβρυολόγος PhD.

7.10 μ.μ. Επαγγελματικοί παράγοντες κινδύνου στις γυναίκες, εργατικά ατυχήματα, μέτρα προστασίας και ασφάλειας, Χρήστος Παπάζογλου, Γιατρός Εργασίας, μέλος ΔΣ Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

7.25 μ.μ. Ψυχική Υγεία των γυναικών στη χώρα μας, αιτίες και επιπτώσεις στην οικογένεια και το παιδί, Μπακλέζος Στάθης, Παιδοψυχίατρος, μέλος ΔΣ σωματείου εργαζομένων Γενικού Κρατικού Αθηνών.

7.40 μ.μ. Ερωτήσεις - Παρεμβάσεις.

8 μ.μ. Κλείσιμο εργασιών. » (Πηγή:902.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.