Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Όλες/Όλοι στο Συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ, 11 Ιούνη, Ομόνοια 7.30μμ

 

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση/κάλεσμα του Π.Α.ΜΕ για το Παναττικό Συλλαλητήριο.

Οι προσυγκεντρώσεις για το παναττικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη στις 7.30 το απόγευμα στην Ομόνοια,  θα γίνουν στις 6.30 μ.μ. στα παρακάτω σημεία:

Πλατεία Βάθης: Οι εργαζόμενοι στο Μέταλλο, στο Φάρμακο, στον Τύπο - Χαρτί, στη Χημική Βιομηχανία, στην Ενέργεια, στα Τρόφιμα - Ποτά, στην Κλωστοϋφαντουργία, στις Μεταφορές, στο Χρηματοπιστωτικό, στις Τηλεπικοινωνίες, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Κάνιγγος: Οι εργαζόμενοι στις Κατασκευές, στο Εμπόριο, οι Λογιστές, οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό και στον Τουρισμό, οι Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ, οι Σύλλογοι των Εκπαιδευτικών, οι εργαζόμενοι στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο, Σωματεία από το χώρο της Υγείας, οι Καλλιτέχνες, Λαϊκές Επιτροπές και Μαζικοί Φορείς της Α’ Αθήνας και του Γαλατσίου, των Μεσογείων και των Ανατολικών Συνοικιών της Αττικής.

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Λαϊκές Επιτροπές και Μαζικοί Φορείς από τον Πειραιά, το Νότιο Τομέα της Αττικής, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας και οι Συνταξιουχικές οργανώσεις.

Πλ. Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και Μαζικοί Φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής, του Βόρειου Τομέα Αττικής και εργαζόμενοι και Μαζικοί Φορείς από το Θριάσιο. (Πηγή: Π.Α.ΜΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.