Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΕΕΔΥΕ: 36η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

 'Την Κυριακή 15 Μάη, θα πραγματοποιηθεί η 36η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης από τον Τύμβο του Μαραθώνα στις 8 π.μ. μέχρι το υπουργείο Αμυνας στις 6.30 μ.μ., όπου θα γίνουν ο τερματισμός και η εκδήλωση υποδοχής.

«Πορευόμαστε και παλεύουμε ενάντια στη συμμετοχή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, για αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, με το λαό νοικοκύρη στον τόπο μας», τονίζει η ΕΕΔΥΕ και καλεί σε μαζική συμμετοχή. Καλεί το λαό και τη νεολαία, με το μαζικό τους «παρών» στην Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, να διατρανώσουν την απαίτησή τους για άμεση απομάκρυνση του ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, που είναι και αυτοί θύματα του συστήματος που γεννά κρίσεις, πολέμους, φτώχεια και εξαθλίωση.


Το πρόγραμμα
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Μαραθώνιας Πορείας έχει ως εξής:
8 π.μ. τελετή έναρξης στον Τύμβο του Μαραθώνα. 8.30 π.μ. εκκίνηση της πορείας. 9.30 π.μ. στάση στη Νέα Μάκρη. 12 μ. στάση στη διασταύρωση της Ραφήνας. 13.30 στάση στο Πικέρμι. 14.30 στάση στην Παλλήνη. 15.30 αναχώρηση από Παλλήνη. 17.30 στάση στην Αγία Παρασκευή. 18.30 τερματισμός στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, όπου και θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση υποδοχής των ειρηνοδρόμων.' (Πηγή:ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.