Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

«Είναι ώρα οργάνωσης και πάλης! Όλοι στον Αγώνα!» ΟΧΙ στο νέο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο!

Σε απεργία στις 12 Γενάρη καλούν Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα για να δοθεί απάντηση στο νέο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το κλείσιμο της τρίτης «αξιολόγησης», στα «προαπαιτούμενα» της οποίας, μαζί με άλλα αντιλαϊκά μέτρα, περιλαμβάνεται και η επίθεση στο απεργιακό δικαίωμα.  Συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 12 το μεσημέρι.  Αποφάσεις για 24ωρη απεργία έχουν πάρει ήδη πολλές Ομοσπονδίες, εργατικά Κέντρα και συνδικάτα.  Για το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΠΑΜΕ δες 

Με κεντρικό σύνθημα «Είναι ώρα οργάνωσης και πάλης! Όλοι στον Αγώνα!» το ΠΑΜΕ καλεί σε καθημερινή πολύμορφη δράση - απάντηση στο πολυνομοσχέδιο και μαζική συμμετοχή στην απεργία των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων και στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις καλούν η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ), η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών (ΕΑΚΠ), η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων στην ΑΘΗΝΑ έχει ως εξής:
  • Τρίτη 9 Γενάρη στις 4 μ.μ. στην Ομόνοια
  • Τετάρτη 10 Γενάρη στις 3.30 μ.μ. στα Ειρηνοδικεία Αθήνας (Κυρίλλου Λουκάρεως 14), Νίκαιας (Ερμού 6 και Π. Τσαλδάρη), Πειραιά (Νικήτα 12)
  • Παρασκευή 12 Γενάρη στις 12 συλλαλητήριο στην Ομόνοια
  • Δευτέρα 15 Γενάρη συλλαλητήριο τις 6 μ.μ. στην Ομόνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.