Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

«Jackal Stone»... Go Home! ' Ούτε Γη Ούτε Νερό στους Φονιάδες των Λαών!

Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση των Συλλόγων Γυναικών Αργυρούπολης και Ελληνικού (ΟΓΕ) για την προγραμματισμένη τελική φάση της  ετήσιας άσκησης ετοιμότητας, με την ονομασία  «Jackal Stone», που  θα γίνει στο Ελληνικό. Η άσκηση αποτελεί συνεργασία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τις Ειδικές Επιχειρήσεις των ΗΠΑ στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της βαθιάς εμπλοκής της Ελλάδας στα επικίνδυνα αμερικανοΝΑΤΟικά ιμπεριαλιστικά σχέδια.

'Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η χώρα μας είναι βαθιά προσδεμένη στο Νατοϊκό άρμα με μια κυβέρνηση που δεν διστάζει να δώσει «γή και νερό» στους φονιάδες των λαών. Αυτή τη φορά έχει έρθει το Νατοϊκό τέρας έξω από την πόρτα μας.
Στις εγκαταστάσεις του Λιμενικού του Αγίου Θωμά στο Ελληνικό θα γίνει η τελική φάση της συνεκπαίδευσης (!) με την ονομασία “Jackal Stone”, των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων ασφαλείας με τη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη. Επίσης θα συμμετέχουν στοιχεία των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού και τμήματος των Ειδικών Δυνάμεων του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

Η Επιχείρηση προβάλει ως αντικείμενο την «αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών και η προστασία και διάσωση πολιτών από θεομηνίες και άλλου είδους καταστροφές», πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει την χρησιμοποίηση κάθε είδους προσχήματος για να μην υπάρξει αντίδραση και αντίσταση.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όχι μόνον ακολουθεί την ίδια τακτική συνεργασίας με τους προκατόχους της, όχι μόνον παρέχει όλο και περισσότερες «διευκολύνσεις» για βάσεις, αλλά αναλαμβάνει αποστολές που της χρεώνουν οι ΗΠΑ και δρομολογεί και σχετικό «μνημόνιο συνεργασίας.»
Εμείς οι γυναίκες των Συλλόγων της Αργυρούπολης και του Ελληνικού (μέλη της ΟΓΕ), δηλώνουμε ότι δεν θέλουμε την Νατοϊκή μπόχα στις αυλές των σπιτιών μας.
Απαιτούμε να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας στα σχέδια και τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ που μόνο αίμα, καταστροφές και ανθρώπινο πόνο προκαλούν για τα κέρδη των ιμπεριαλιστών.

  • Κανένας στρατευμένος να μην βγεί έξω από τα σύνορα της χώρας μας.
  • Να φύγουν οι βάσεις από την Ελλάδα.
  • Ειρήνη και συνεργασία με όλους τους λαούς!

Σύλλλογος Γυναικών Αργυρούπολης , Σύλλογος Γυναικών Ελληνικού'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.