Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

'Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!' Συλλαλητήριο, Τρίτη 15/11, Ομόνοια στις 6.30μμ

'Με το σύνθημα «Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα στην Ελλάδα - Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους - Παλεύουμε για αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ - Ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που γεννά κρίσεις, φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά», η ΕΕΔΥΕ, εργατικά συνδικάτα, σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων, Σύλλογοι Γυναικών, φοιτητικοί Σύλλογοι και άλλοι φορείς του λαϊκού κινήματος καλούν στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τη μέρα άφιξης του Προέδρου των ΗΠΑ, Τρίτη 15 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια.
Να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο καλεί την εργατική τάξη και τα συνδικάτα της το ΠΑΜΕ. Κάλεσμα στην κινητοποίηση απευθύνουν επίσης η ΠΑΣΕΒΕ και η ΟΓΕ.
Τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση έχουν ήδη αποφασίσει το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, οι Ομοσπονδίες Τύπου - Χάρτου, Φαρμάκου (ΟΕΦΣΕΕ) και Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ), το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ), το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και ΠΕΣ ΝΑΤ, το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής - Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού.
Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει και η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ).
Σε συμμετοχή στην κινητοποίηση καλούν και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και το Συνδικάτο Οικοδόμων Λαυρίου. Για το σκοπό αυτό θα αναχωρήσουν πούλμαν από το Αγαλμα Μεταλλωρύχων στις 4.15 μ.μ.
Οι προσυγκεντρώσεις για την αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση έχουν οριστεί για την Τρίτη 15 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στα εξής σημεία:

  • Χαυτεία: Εργατικά συνδικάτα
  • Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς του Πειραιά και της Νότιας Αθήνας
  • Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς της Δυτικής Αθήνας, της Ανατολικής Αθήνας, του Βόρειου Τομέα Αθηνών και του Θριασίου
  •  Πλατεία Βάθης: Κλαδικές ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Δήμου Αθήνας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Δήμων Αθήνας, Γαλατσίου, Μεσογείων και Λαυρεωτικής.' (Πηγή:ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.