Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Επιτροπή Αγώνα Ελληνικού-Αργυρούπολης: 31 Ιούλη, 7.30 π.μ., Παρέμβαση στην ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ


ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ!
φωτό αρχείου από παλαιότερη κινητοποίηση στη ΔΕΗ Αγ.Δημητρίου

Η Επιτροπή Αγώνα Ελληνικού - Αργυρούπολης καταγγέλλει τη ΔΕΗ η οποία, με τις ευλογίες της κυβέρνησης εξακολουθεί και κόβει το ρεύμα στις λαϊκές οικογένειες, ακόμα και σε αυτές που είναι ενταγμένες στο κοινωνικό τιμολόγιο!

Αφού έκοψε το ρεύμα σε μακροχρόνια άνεργη γυναίκα, που παλεύει για την επιβίωση εδώ και χρόνια πολύ κάτω από το όριο της φτώχειας, απειλεί να της αφαιρέσει εντελώς και το ρολόι για να μην υπάρχει δυνατότητα επανασύνδεσης του ρεύματος, αν δεν εξοφληθεί ο λογαριασμός. 

Δε χωρά αμφιβολία ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πιστός υπηρέτης της πολιτικής του μεγάλου κεφαλαίου, είναι αδίστακτη και συνεχίζει την άθλια πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων λέγοντας ψέματα ότι προστατεύονται οι λαϊκές οικογένειες
.
Ο λαός δεν πρέπει να περιμένει, ούτε να ελπίζει πως οι κυβερνήσεις που υπηρετούν τα κέρδη των μονοπωλίων θα αλλάξουν τη ζωή του προς το καλύτερο. Αντίθετα, οι κυβερνήσεις αυτές, σε συνεργασία με την Ε.Ε. υπηρετούν τα συμφέροντα της αστικής τάξης.


Όσο θα βρίσκονται στο τιμόνι της εξουσίας, θα συνεχίσουν να στέλνουν τους εργάτες στην ανεργία, να τους κόβουν τους μισθούς, τις συντάξεις, τα επιδόματα, να αφαιρούν εργασιακά δικαιώματα, να αυξάνουν το ρεύμα κάνοντας το είδος πολυτελείας, να φορτώνουν με νέα χρέη τη λαϊκή οικογένεια, να μας στερούν το δικαίωμα στην υγεία, την παιδεία, κ.α.

Ο λαός με τον αγώνα του πρέπει να απαιτήσει, η ΔΕΗ να γίνει λαϊκή περιουσία, να ξεκουμπιστούν οι Επιχειρηματικοί Όμιλοι και να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα που έκλεψαν.

Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ!

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί το λαό του Ελληνικού και της Αργυρούπολης να συσπειρωθεί στο πλευρό μας, μαζί με τα ταξικά εργατικά σωματεία να απαντήσουμε ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο αποφασιστικά, σε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης και της ΔΕΗ να κόψουν το ρεύμα στις λαϊκές οικογένειες.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

-Να διαγράφουν τα χρέη των λαϊκών νοικοκυριών, να φορολογήσουν τους επιχειρηματικούς ομίλους -πελάτες της ΔΕΗ με 45%.
-Να σταματήσουν άμεσα οι διακοπές ρεύματοςστα λαϊκά νοικοκυριά.
-Να μειωθεί η κιλοβατώρα για τα λαϊκά νοικοκυριά κατά 50%.
-Να καταργηθούν τα βάρη των λεγόμενων ρυθμιζόμενων χρεώσεων που γονατίζουν τη λαϊκή οικογένεια.
-Να αυξηθεί η κιλοβατώρα στους επιχειρηματικούς ομίλους.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.